dimarts, 17 de novembre del 2009

El Bloc de Carlet proposa que Bernat Soria siga nomenat fill predilecte de la ciutat de Carlet

El Grup Municipal del BLOC de Carlet proposarà a l’Ajuntament que l’investigador i exministre Bernat Soria siga nomenat Fill Predilecte de la ciutat de Carlet. 


La portaveu del BLOC a l’Ajuntament Maria Josep Ortega ha declarat que “des del BLOC esperem que el PP responga millor que en l’ocasió anterior, en què es va negar adduint que l’investigador carletí “estava vinculat a la política” i que mentre fóra així no donarien suport a la proposta. Ara no tenen excusa, ja que Bernat Soria ja no és ministre ni diputat al Congrés.” Ortega ha afegit que “tots els carletins estem molt orgullosos de Bernat Soria, per la seua enorme vàlua com a investigador d’elit, pel seu treball com a ministre i per la seua condició de persona excepcional”. 

Maria Josep Ortega ha reiterat que “la persona més rellevant que ha donat Carlet en molts anys ha de ser distingida amb el títol més important que des de l’Ajuntament es pot donar a un carletí o una carletina. Es tracta d’un científic de primera línia i, a més, per a nosaltres el fet d’haver sigut ministre en dos governs d’Espanya, lluny de ser un demèrit com hi ha qui vol ressaltar, afegeix més rellevància al nostre paisà Soria, el polític que més alt ha arribat en la història del nostre poble.” “A més a més” –ha afegit Ortega- “Bernat Soria sempre destaca allà on va el seu origen carletí, del qual se sent ben orgullós”. 

Ortega ha conclòs dient que “esperem que, ja que l’equip de govern de l’Ajuntament ha ignorat Bernat Soria mentre ha sigut ministre, fent com si no existira, ben diferent a si hi haguera hagut un ministre del PP, que l’haguérem tingut fins a la sopa, ara tinga el sentit comú de reconèixer-li el seu treball i demostrar l’agraïment que els carletins i les carletines li tenim, votant que sí a la proposta de nomenar-lo Fill Predilecte de la nostra ciutat”.