dilluns, 16 de febrer del 2009

EL BLOC DENUNCIA QUE UN VEHICLE DE LA POLICIA HA ESTAT 4 ANYS CIRCULANT SENSE PASSAR LA ITV I QUE UN ALTRE VEHICLE MUNICIPAL HA ESTAT DES DEL 2000

Tal com va posar de manifest el Grup Municipal del BLOC en l’últim Plenari a través de la seua portaveu, Maria Josep Ortega, un vehicle utilitzat per la Polícia Local (un Citroen ZX) ha circulat de forma il·legal des de fa vora 4 anys, ja que no ha passat la inspecció tècnica de vehicles, que té caducada des del 25 de març de l’any 2005. Ortega ha manifestat que “.la desídia que s’ha instal·lat entre els regidors del Grup del PP a l’Ajuntament està al darrere d’aquestes irregularitats tan greus”.

La portaveu del BLOC recorda que, segons el Reglament General de Vehicles, quan la Policia Local para un vehicle sense haver passat la preceptiva inspecció s’ha d’imposar una multa de 150 euros i s’ha de retirar el permís de circulació, entregant un volant amb una validesa de 10 dies només als efectes de poder dur el vehicle a l’estació d’ITV.

D’altra banda, quan la policia para un vehicle amb la ITV desfavorable, ha d’imposar una multa de 450 euros. Segons ha manifestat Ortega, “el fet que la Policia Local haja tingut un cotxe tants anys en aquestes circumstàncies és molt greu, ja que els policies s’exposen al perill de treballar amb vehicles no segurs, i suposa un greuge comparatiu evident respecte als ciutadans i les ciutadanes de Carlet que, si no compleixen amb les revisions de la ITV, són multats pels mateixos policies que utilitzen un cotxe en eixes condicions”.

Però no solament ha estat el cotxe de la Policia Local en eixes condicions, sinó que el vehicle utilitzat pel jardiner (un Renault 4) també té la ITV caducada des de l’any 2000 (20-7-2000), amb la qual cosa, tal com ha manifestat Ortega s’ha estat, a més d’incomplint la llei, posant en risc els treballadors de l’Ajuntament que l’han utilitzat”.

Maria Josep Ortega, que va exigir en el Plenari, que es retiraren immediatament els esmentats vehicles de la circulació i foren conduïts a passar urgentment la revisió de la ITV, ha lamentat “els enormes dèficits en la gestió municipal i la falta de compliment de les seues obligacions al respecte de l’alcaldia i els regidors i regidores del PP”.