dijous, 17 d’abril del 2008

EL BLOC DE CARLET FELICITA EL MINISTRE BERNAT SORIA I DEMANA QUE SE’L DECLARE UNÀNIMEMENT FILL PREDILECTE DE LA CIUTAT

El BLOC de Carlet es congratula pel nomenament, per segona vegada consecutiva, de l’investigador carletí Bernat Soria com a ministre de Sanitat. La portaveu del Grup Municipal del BLOC, Maria Josep Ortega ha felicitat el ministre i ha declarat que “tots els carletins estem ben orgullosos de Bernat Soria, per la seua enorme vàlua professional com a investigador d’elit, pel seu treball com a ministre i per la seua condició de persona excepcional”.

Ortega ha recordat que el PP, grup majoritari a l’Ajuntament, es va negar a declarar Soria com a fill predilecte de la ciutat. La portaveu del BLOC ha manifestat que “anem a demanar que, una vegada celebrades les eleccions –que era l’excusa del PP per a la seua lamentable decisió-, es replantege la qüestió i, per unanimitat de tots els Grups Polítics, es declare l’investigador i ministre Bernat Soria fill predilecte de Carlet”. “Ara –afegeix Ortega- seria de tot punt incomprensible que el PP continuara amb la negativa de nomenar fill predilecte la persona més rellevant que ha donat Carlet en molts i molts anys, i més encara quan el propi Soria ressalta allà on va el seu origen carletí, del qual se sent molt orgullós”.

Maria Josep Ortega ha assenyalat que “L’Ajuntament de Carlet no pot cometre de nou el gravíssim error de menysprear aquest carletí universal negant-li un títol per al qual té mèrits molt més que sobrats, i ara, que ha sigut nomenat de nou ministre, és un moment ben oportú per a fer-ho”.

Per últim, la portaveu del BLOC ha lamentat totes les desqualificacions que Bernat Soria ha hagut de patir com a investigador i com a persona per part de membres del PP i ha retret a l’alcaldessa que no haja eixit públicament en la seua defensa davant dels injustos atacs que ha rebut per part de companys seus de partit. “Crespo ha actuat, una vegada més –ha declarat Ortega-, com a membre del PP per damunt de la seua responsabilitat d’alcaldessa de Carlet. Des del BLOC esperem que sàpiga rectificar a temps”.