dilluns, 26 de novembre del 2007

Sopar de dinamització

MARIA JOSEP ORTEGA, EN EL SOPAR DE DINAMITZACIÓ: “TREBALLAREM FENT UNA OPOSICIÓ NÍTIDA I RACIONAL EN DEFENSA DELS CARLETIN I LES CARLETINES

Dissabte a la nit va tindre lloc, amb notable èxit d’assistència, un sopar de dinamització organitzat pel BLOC de Carlet. Més d’un centenar de militants i simpatitzants es van aplegar a un conegut restaurant de la ciutat per tal de posar en comú les línies polítiques a desenvolupar durant els pròxims mesos.

La portaveu del BLOC, Maria Josep Ortega, va aprofitar per agrair el suport que va fer possible, per primera vegada en la història, configurar-se com la segona força política municipal. Així mateix, va assegurar que treballarien fent una oposició “nítida i alhora racional, defensant els interessos de la majoria dels carletins i les carletines”. Ortega va fer incidència en la importància de comptar amb un referent parlamentari a les Corts Valencianes, on per primera volta arribarà la veu del BLOC. Maria Josep Ortega va manifestar al respecte que “Enric Morera s’ha compromés a portar les nostres propostes a les Corts Valencianes, després de tants anys de silenci imposat a més de 100.000 valencians i valencianes que aposten clarament per una força política valencianista, d’esquerres i ecologista”. Per últim, la portaveu del BLOC va declarar als assistents al sopar que “estem construint entre tots l’alternativa política a la dreta local, una dreta que no té relleu propi en l’alcadia ni hi ha previsió que el tinga”. Davant d’això, Ortega va afegir que “en el BLOC sabem treballar en equip, i en l’equip cada vegada hi ha incorporacions de gent més jove que ens assegura un futur esplèndid connectat amb tots els segments de la societat”.

Tomàs Pérez, en nom de l’Executiva Nacional, va cloure l’acte presentant Maria Josep Ortega com la candidata del BLOC per València al Congrés dels Diputats en les pròximes eleccions generals, paraules que van ser rebudes amb un llarg aplaudiment pels assistents al sopar.